Данилишин: В Україні встановлюється азіатська диктатура

Поділитися
Екс-міністр економіки України Богдан Данилишин, який нещодавно отримав політичний притулок у Чехії, вважає, що політичний режим президента Віктора Януковича встановлює у країні диктатуру у стилі екваторіальної Африки чи Азії. Про це він сказав в інтерв'ю чеській газеті Lidove Noviny.

За його словами, українська диктатура увібрала в себе найгірші риси пострадянських держав і багато в чому навіть гірша за білоруську, оскільки заснована на чистому криміналі.

Данилишин впевнений, що політичні репресії в Україні мають на меті «вплинути на майбутні результати виборів», хоча влада і відмовляється розуміти, що виклики Юлії Тимошенко до прокуратури тільки додають їй підтримки. «Це така Азія, застарілі форми політики», - зазначив він.

У той же час Данилишин вважає, що між екс-президентом Віктором Ющенком і Януковичем існують домовленості, за якими переслідуються тільки люди, близькі до Тимошенко. Членів же коаліційного уряду від «Нашої України» влада не чіпає. Данилишин припустив, що ця угода була укладена перед другим туром президентських виборів у лютому 2010 року, коли Ющенко закликав голосувати «проти всіх».

За матеріалами Lidove Noviny

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі