ЗМІ: Лівійських демонстрантів обстрілювали українці

Поділитися
© mir24.tv
Лівійськими винищувачами МіГ, з яких обстрілювали учасників антиурядових демонстрацій у Лівії, керували українські пілоти.

Окрім того, за даними джерел аналітичного видання STRATFOR, італійська мафія також надає допомогу режиму лівійського лідера Муамара Каддафі: атакували кораблями у Бенгазі і Тріполі управляли італійці.

Джерело видання також повідомляє, що єгипетська армія затримала на кордоні вантажівки, що перевозять допомогу до Лівії.

Тим часом демонстранти у Тріполі планують дістатися до опори лівійського режиму - Баб аль Азізія. Як повідомляє джерело, лівійська армія, яка патрулює провідну туди дорогу, приєдналася до демонстрантів.

У той же час, як повідомили в українському Міноборони, українських військовослужбовців у Лівії немає, і тому вони не могли брати участь в обстрілі демонстрантів у цій країні: "У Лівії жодного військовослужбовця Збройних сил України немає".

Як повідомлялося, у понеділок, 21 лютого, лівійська авіація завдала удару з повітря по натовпу маніфестантів, які вийшли на вулиці Тріполі. У результаті застосування бойової авіації проти демонстрантів у Лівії, за неофіційною інформацією, загинули мінімум 250 осіб.

За матеріалами: STRATFOR, «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі