Попов пообіцяв у найближчі два роки не підвищувати квартплату

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У Києві квартплата в найближчі півтора-два роки рости не буде. Про це заявив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Він зазначив, що останнє підвищення в цьому році буде у березні.

«Що стосується тепла, гарячої, холодної води, це рішення не міської влади, а НКРЕ. Сподіваюся, це подорожчання буде останнім у цьому році. А ось квартплата - це наше рішення. І я впевнений, у найближчі півтора-два роки вона більше рости не буде», - сказав голова КМДА.

«У цілому ж нам важливо утримати ситуацію в комунальній сфері. Ми зможемо підвищити якість послуг, ремонтувати мережі, не допускати аварій. Напевно, зараз буде багато незадоволених підвищенням цін, але я впевнений, у майбутньому це дасть віддачу в якості, стабільності послуг, люди оцінять правильність цього рішення», - додав він.

Нагадаємо, з 1 березня ц.р. для киян квартплата з урахуванням вартості комунальних послуг зросте в середньому на 25-28%.

За матеріалами Сегодня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі