Черновецький вперше за два роки з'явився на сесії Київради

Поділитися
Після тривалої відсутності міський голова Леонід Черновецький відкрив сесію Київської міської ради.

Черновецький відкрив пленарне засідання сесії Київради, в залі зареєструвалося 108 депутатів.

Він не проводив сесії столичної міськради з 2009 року і востаннє публічно з'являвся після призначення Олександра Попова першим заступником голови Київської міської державної адміністрації влітку 2010 року.

Сьогодні на порядку денному Київради розгляд питання про внесення змін до бюджету. Додаткове фінансування надбавок працівникам бюджетної сфери планується збільшити не на 80 мільйонів гривень, як передбачалося раніше, а на 200 мільйонів гривень.

Черновецький закликав депутатів Київради негайно приступити до роботи, оскільки питання сьогоднішнього порядку денного надзвичайно важливий.

Також, він запропонував затвердити порядок денний і запросив до виступу з першого питання порядку денного - внесення змін до бюджету столиці - профільного заступника голови КМДА Руслана Крамаренко.

Нагадаємо, незабаром після президентських виборів 2010 року, в яких переміг Янукович, Черновецький був усунений від управління Києвом, а першу роль у столиці став відігравати Олександр Попов, призначений заступником голови Київської міської державної адміністрації.

У листопаді того ж року Черновецький був звільнений з посади голови КМДА, і її очолив Попов.

10 лютого прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що бажання Черновецького працювати є визначальним чинником у його подальшому перебуванні на посаді мера.

Перед цим заступник голови Верховної Ради Микола Томенко висловив думку, що якщо Черновецький не може повноцінно виконувати свої обов'язки, то він повинен або оформити інвалідність, або подати у відставку.

Як повідомлялося раніше, Леонід Черновецький визнав, що виїжджав з України - до Грузії.


За матеріалами УНІАН, Інтерфакс-Україна, Українська правда

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі