Війська Каддафі заблокували місто Ез-Завія

Поділитися
У лівійському місті Ез-Завія, на півночі країни, проходять бої між військами, вірними режиму Муамара Каддафі, і силами опозиції.

За повідомленнями, що надходять з Лівії, війська Каддафі оточили місто і готуються до штурму. Опозиція, під контроль якої перейшли східні райони Лівії, заявила про готовність надати допомогу повстанцям на заході країни, в тому числі у столиці - Тріполі, у низці районів якої з'явилися барикади.

Як повідомлялося, Муамар Каддафі відкинув заклики світової спільноти піти у відставку. Він звинувачує в організації масових заворушень у Лівії "Аль-Каїду" та іноземні держави.

У Женеві на сьогодні запланувало зустріч голів зовнішньополітичних відомств США, країн Євросоюзу та Близького Сходу, на якій будуть обговорюватися подальші дії світової спільноти у зв'язку з ситуацією у Лівії.

Нагадаємо, щодо введення санкцій до режиму Каддафі вже заявили
ООН і США.

За матеріалами: «Радіо Свобода»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі