Томенко схвалює рішення НУ-НС долучитися до збору підписів за відставку уряду

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко вітає рішення фракції «Наша Україна - Народна самооборона» долучитися до збору підписів народних депутатів за розгляд у парламенті питання щодо відповідальності Кабінету міністрів України.

«Я схвалюю, що лідери фракції НУ-НС зрозуміли, що необхідно відправляти цей уряд у відставку», - сказав він на засіданні фракції «БЮТ-Батьківщина».

Томенко нагадав, що фракція «БЮТ-Батьківщина» ініціювала збір підписів депутатів ще 18 жовтня 2010 року. Тоді, нагадав віце-спікер, було зібрано 118 підписів: 107 - від «БЮТ-Батьківщина» і 11 - від депутатів фракції НУ-НС, які представляють НРУ і частково «Народну Самооборону». «Але завершити цей процес і зібрати 150 підписів не вдалося, оскільки керівництво фракції НУ-НС відмовилося підтримати дану ініціативу», - сказав він.

При цьому, за словами Томенка, якби було зібрано 150 підписів, необхідних для винесення цього питання до сесійної зали, то, можливо, ще півроку тому вдалося б зупинити «антисоціальні та антинародні ініціативи уряду». «Але, тим не менше, регламент не забороняє продовжувати збір підписів, і тому, якщо ще 32 представники фракції НУ-НС, які зрозуміли, що уряд потрібно відправити у відставку, підпишуться, то ми будемо мати необхідну кількість голосів для розгляду цього питання» , - сказав Томенко.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі