Росія приєдналася до санкцій проти Лівії

Поділитися
Президент РФ Дмитро Медвєдєв підписав указ «Про заходи щодо виконання резолюції Ради безпеки ООН 1970 від 26 лютого 2011 року». Документ забороняє постачання з Росії до Лівії всіх видів озброєнь: зброї, боєприпасів і військової техніки, а також надання Лівії послуг, які пов'язані з військовою діяльністю.

Як повідомили в прес-службі Кремля, Д.Медвєдєв також заборонив придбання у Лівії військової продукції.

Згідно з указом, на території РФ
має проводитися огляд всіх вантажів, що прямують до Лівії та з Лівії, а у разі виявлення військової продукції вона підлягає конфіскації.

При цьому вжиті заходи не поширюються на постачання військового майна, призначеного виключно для використання в гуманітарних або захисних цілях, і на здійснення технічного навчання, пов'язаного з цим майном.

Варто відзначити, що між опозиціонерами і силами, лояльними Муаммару Каддафі, тривають збройні сутички. Неодноразово повідомлялося про те, що влада використовувала проти заколотників авіацію. У зв'язку з цим РБ ООН готується розглянути резолюцію про закриття повітряного простору Лівії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі