У Японії на острові Хонсю прорвало дамбу

Поділитися
У префектурі Фукусіма на острові Хонсю в Японії прорвало дамбу, потужний потік води змиває будинки, повідомляє японське інформагентство Kyodo. Додаткові подробиці поки не повідомляються.
Японію сьогодні вранці сколихнуло кілька потужних підземних поштовхів, магнітуда найсильнішого землетрусу склала 8,9 (за даними Геологічної служби США, USGS). За розрахунками Японської метеорологічної служби, магнітуда землетрусу дорівнювала 8,8. Епіцентр підземних поштовхів був поблизу східного узбережжя головного японського острова Хонсю, в 130 км на схід від г.Сендай, 373 км на північний схід від столиці Токіо.
За останніми даними, в результаті землетрусу і наступного за ним 10-метрового цунамі загинуло понад 300 осіб, декілька сотень вважаються зниклими без вісті. У цілому, згідно з даними Міністерства оборони Японії, в рамках пошуково-рятувальної операції задіяно 300 військових літаків і 40 кораблів.
За матеріалами: РБК-Україна
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі