Тарас Чорновіл стверджує, що справу про загибель його батька на дорозслідування не передавали

Поділитися
Народний депутат України Тарас Чорновіл спростував інформацію про те, що справу за фактом загибелі його батька, екс-лідера Народного Руху України В'ячеслава Чорновола направлено на дослідування. Про це він розповів 23 березня в ефірі "5 каналу".

"Або не точно висловився Ренат Кузьмін, або не точно його зрозуміли журналісти. Нічого вчора нікуди не передавали. Справа В'ячеслава Чорновола, яку було відновлено в 2005 році, передано до прокуратури, в грудні місяці 2010 року повернуто до міліції. Я сьогодні домовлявся з генеральним прокурором, щоб Генеральна прокуратура знову взяла його під активний контроль ", - сказав Т. Чорновіл.

Раніше вчора, 22 березня, повідомлялося, що Генеральна прокуратура України передала на додаткове розслідування в столичний главк міліції кримінальну справу, порушену за фактом загибелі в ДТП колишнього лідера Народного руху України В. Чорновола.
Відомий український політик і громадський діяч В. Чорновіл трагічно загинув в автокатастрофі на трасі Бориспіль-Золотоноша 25 березня 1999 року за неоднозначних обставин. Багато спостерігачів відзначали можливу причетність до його загибелі Л. Кучми чи його оточення.
За матеріалами: Інтерфакс-Україна
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі