Рейтинг Партії регіонів за рік впав більш ніж у два рази

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Чергове соціологічне дослідження підтверджує суттєве падіння рейтингу Партії регіонів. За даними опитування Research & Branding Group, рейтинг цієї партії з травня минулого року по березень 2011-го знизився 43,4% до 20,8% (серед усіх опитаних).

За цей період збільшили свої рейтинги: «БЮТ-Батьківщина» - з 10,5% до 12,8%, «Фронт змін» - з 5,0% до 7,6%, КПУ - з 1,8% до 4, 1%, «Свобода» - з 1,9% до 3,2%.

Рейтинг «Сильної України» впав за цей час майже в три рази - 12,4% до 4,2%.
Близькі до проходження 3%-ного бар'єру також такі політичні сили: «Громадянська позиція» - 1,6%, УДАР - 1,4%, Блок Литвина - 1,3%, «Наша Україна» - 1,3%. За інші партії мають намір віддати свій голос 2,3% опитаних.
Проти всіх має намір проголосувати 15,6%, не підуть на вибори 10,7%, важко відповісти 13,1%.
Дослідження громадської думки проводилося компанією Research & Branding Group 1 по 9 березня 2011 методом особистого інтерв'ю. Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення країни за місцем проживання (область), статтю і віком. Обсяг вибіркової сукупності склав 2075 осіб. Очікувана середня помилка вибірки складає + -2,2%.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі